Zwembad Ter Borcht terug open!

Gepubliceerd opdinsdag 30 jun 2020 om 08:59
Vanaf woensdag 1 juli is het zwembad Ter Borcht terug open. Ontdek de openingsuren en alle richtlijnen in onze folder en kom coronaproof genieten van een frisse duik!

Opgelet, kijk de openingsuren goed na want er zijn zwemblokken voor recreatief zwemmen, baantjeszwemmen en seniorenzwemmen.

Richtlijnen

Je hoeft vooraf niet te reserveren.

De ingang van het zwembad bevindt zich bij het onthaal aan de kant van de Ter Borchtlaan. Je kan het zwembad verlaten via de deur richting Ingelmunstersteenweg. Respecteer deze eenrichtingsbeweging.

Het zwembad is tijdens de zwemblokken doorlopend en zonder reservering open. Indien het maximum aantal bezoekers wordt bereikt (max. 25 bezoekers bij baantjeszwemmen, max. 60 bezoekers bij recreatief zwemmen), dan is het wachten tot er weer plaats vrijkomt.

Ontsmet de handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel aanwezig in de inkom- en uitgangsas van het zwembad. Bij aankomst neem een kleerhanger per persoon mee naar boven. Bij vertrek hang je de kleerhanger aan de grote kapstok bij de uitgang van de kleedkamers.

Elke gang met kleedhokjes heeft een afzonderlijke kleur gekregen (aangegeven door groene, rode en blauwe stippen). Neem na het omkleden ook een locker uit de zone met hetzelfde kleur.

Individuele zwemmers kunnen geen gebruik maken van de groepskleedkamers.

Het zwembad, de kleedkamers en de lockers worden tussen de verschillende zwemblokken grondig gereinigd en ontsmet. Wil je zelf jouw kleedkamer ontsmetten, dan zijn daarvoor ook sprays en doekjes voorzien.

Douchen voor of na het zwemmen is niet toegelaten.

Hou zo veel mogelijk afstand van anderen (minimaal 1,5 meter). Er werden looproutes aangebracht om de onderlinge afstand te garanderen.

Elke individuele bezoeker is zelf verantwoordelijk voor de naleving van de voorwaarden inzake social distancing en hygiëne.

De veiligheidsmaatregelen, het reglement van interne orde en de richtlijnen van de personeelsleden en redders moeten steeds opgevolgd worden, anders wordt de bezoeker de toegang geweigerd.

Ben je ziek? Blijf dan thuis!