Wist-je-datjes Vrije Tijd

  • Online tickets reserveren voor cultuurseizoen 2021-2022!

Vanaf nu kan je je plaatsje(s) voor onze cultuurvoorstellingen zelf reserveren via de gemeentelijke website: https://www.meulebeke.be/Cultuuraanbod. We verwelkomen je graag terug in onze Mouterij!

  • Vrijetijdspunt vindt zijn stek in het sport- en recreatiecentrum Ter Borcht

Met het oog op de toekomst, met o.a. het Kasteel Ter Borcht als toeristische trekpleister, verhuisde de dienst Vrije tijd in juni van het gemeentehuis naar Ter Borcht. Zowel de Meulebekenaren als niet-Meulebekenaren kunnen sindsdien voor alle info en vragen over vrije tijd terecht op deze prachtige en passende locatie! Telefonisch kan je Vrijetijdspunt bereiken op 051 48 70 57 en per mail kan dat via vrijetijd@meulebeke.be.

Een activiteit laten plaatsvinden in OC Vondel? Voor het reserveren van een zaal in OC Vondel kan je vanaf nu op de gemeentelijke website ('ik vraag aan' of 'ik organiseer') een aanvraagformulier invullen en doorsturen. Vrijetijdspunt behandelt de aanvraag dan.

Een zaal gereserveerd in OC Vondel? De sleutel/badge haal je af op Ter Borcht (8-12 uur & 13-19 uur, ingang kant Ter Borchtlaan), en breng je daar ook terug, op de data die onderling afgesproken worden.