Winnaars eindejaarsactie 2021

Gepubliceerd opdinsdag 11 jan 2022 om 15:00
Het lokaal bestuur en de Meulebeekse middenstandsorganisaties pakten opnieuw uit met een eindejaarsactie die liep van 1 december 2021 tot 3 januari 2022. Ben jij bij de gelukkige winnaars?

We mochten vaststellen dat er heel veel lokaal werd gekocht, waarvoor onze middenstand jullie heel dankbaar is. Er werden twee trekkingen voorzien: op zaterdag 18 december (jammer genoeg zonder kerstmarkt) en op maandag 10 januari.

Tijdens de eerste trekking werden er waardebonnen van 25 euro, geschonken door de deelnemende handelaars, verloot. Alle winnaars ontvingen reeds hun waardebon. Deze bonnen moeten besteed worden bij de handelaar die vermeld staat op de bon. Lijst winnaars.

Op maandag 10 januari vond de 2de trekking plaats voor de hoofdprijzen, geschonken door de gemeente. Het filmpje willen we je niet onthouden. Er werden124.000 lotjes ter beschikking gesteld aan de handelaars en daarvan kwamen ongeveer 86.000 lotjes ingevuld terug binnen.

Winnaar 1ste hoofdprijs: Davy Pattyn
Winnaar 2de hoofdprijs: Celien Lauwers
Winnaar 3de hoofdprijs: Maria Van Cauwenberghe

Naast de hoofdprijzen werden er nog 130 waardebonnen van 50 euro uitgeloot. De waardebonnen kunnen vrij besteed worden bij de deelnemende handelaars, horeca-uitbaters of deelnemende marktkramers (lijst deelnemers).
De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Bekijk hier de lijst.
Proficiat aan alle winnaars en bedankt om lokaal te kopen! Dank aan alle deelnemende handelaars om van de eindejaarsactie een groot succes te maken.