Winnaars eindejaarsactie 2023

Gepubliceerd opdonderdag 18 jan 2024 om 13:30
Het lokaal bestuur en de Meulebeekse ondernemersverenigingen Unizo en Markant pakten opnieuw uit met een eindejaarsactie die liep van 1 december 2023 tot 7 januari 2024. Ben jij bij de gelukkige winnaars?

Tijdens de eindejaarsperiode werd er veel lokaal gekocht, waarvoor een grote dankjewel!

Op maandag 15 januari vond de 2de trekking plaats voor de 3 hoofdprijzen en tal van € 50-waardebonnen. Zeker 80.000 lotjes werden uitgedeeld door onze handelaars.

Winnaar 1ste hoofdprijs (€ 2000): J. Vandewalle
Winnaar 2de hoofdprijs (€ 1000): Emily Martens
Winnaar 3de hoofdprijs (€ 500): Eric Vande Moortele

Lijst winnaars 2de trekking

De waardebonnen hebben een waarde van € 50 en kunnen vrij besteed worden bij de handelaars, horeca-uitbaters of marktkramers die hebben meegedaan met de eindejaarsactie.

Lijst deelnemende zaken

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De bonnen kunnen afgehaald worden aan het onthaal in het gemeentehuis tijdens de openingsuren (uitgezonderd de hoofdprijzen). 

Proficiat aan alle winnaars en bedankt om lokaal te kopen! Dank aan de 68 deelnemende handelszaken om van de eindejaarsactie een groot succes te maken.

Op de kerstmarkt van 16 december 2023 was er een 1ste trekking. Tijdens deze trekking werden de waardebonnen van € 25, geschonken door de deelnemende handelaars, verloot. Deze bonnen moeten besteed worden bij de handelaar die vermeld staat op de bon. Alle winnaars zijn verwittigd. Wie zijn bon nog niet ophaalde, kan dit nog doen tijdens de openingsuren van het onthaal.

Lijst winnaars 1ste trekking