Winnaars eindejaarsactie 2022

Gepubliceerd opdonderdag 19 jan 2023 om 13:30
Het lokaal bestuur en de Meulebeekse ondernemersverenigingen pakten opnieuw uit met een eindejaarsactie die liep van 1 december 2022 tot 8 januari 2023. Ben jij bij de gelukkige winnaars?

Tijdens de eindejaarsperiode werd er veel lokaal gekocht, waarvoor een grote dankjewel!

Op maandag 16 januari vond de 2de trekking plaats voor de 3 hoofdprijzen en tal van waardebonnen. Zeker 100.000 lotjes werden uitgedeeld door onze handelaars.

Winnaar 1ste hoofdprijs (2000 euro): Evy Demeyere
Winnaar 2de hoofdprijs (1000 euro): Gabriƫl Hoste
Winnaar 3de hoofdprijs (500 euro): Marleen Termote

Lijst winnaars 2de trekking.

De waardebonnen hebben een waarde van 50 euro en kunnen vrij besteed worden bij handelaars, horeca-uitbaters of marktkramers die hebben meegedaan met de eindejaarsactie (lijst deelnemers waar je de bon kan inleveren).

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De bonnen kunnen afgehaald worden aan het onthaal in het gemeentehuis tijdens de openingsuren.

Proficiat aan alle winnaars en bedankt om lokaal te kopen! Dank aan alle deelnemende handelaars om van de eindejaarsactie een groot succes te maken.

Op de kerstmarkt van 17 december 2022 was er een 1ste trekking. Tijdens deze trekking werden de waardebonnen van 25 euro, geschonken door de deelnemende handelaars, verloot. Deze bonnen moeten besteed worden bij de handelaar die vermeld staat op de bon. Alle winnaars zijn al verwittigd.

Lijst winnaars 1ste trekking.