Welbi: helpende handen om de hoek

Welbi is een uniek online platform dat toelaat om eenvoudig en automatisch verzekerd helpende handen in de buurt te vinden of zelf aan te bieden. Dit omvat zowel hulp bij kleine klusjes binnen en buiten, vervoer, digitale ondersteuning, hulp bij het shoppen, een babbel of het voorzien van een babysit.

Via je smartphone of met de computer kan je Welbi heel eenvoudig gebruiken. Welbi brengt mensen uit de buurt samen zodat ze elkaar kunnen helpen.

Misschien ken jij wel familieleden, buren, jongeren… die zelf een handje willen helpen in de buurt en hierbij graag een centje bijverdienen? Dat kan, Welbi is een erkend deelplatform, dit betekent dat je tot 6.540 euro (bedrag 2022) mag bijverdienen aan een fiscaal gunstig tarief.  Reeds vanaf 16 jaar kan je actief zijn op Welbi.

Wat heeft Welbi te bieden?

Tijdens de Welbi-activiteiten ben je automatisch verzekerd. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en fiscaal voordelig voor wie wil helpen. Het is goedkoop en betrouwbaar voor wie helpende handen zoekt. Welbi is erkend door de federale overheid en er zijn, in tegenstelling tot de andere platformen, geen extra instapkosten.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: Je surft naar de website www.welbi.be of downloadt de Welbi-app via de Google Play Store of via de Apple Store en je kan meteen aan de slag.

Welbi-punt, ook in jouw buurt!

Heb je vragen? Wens je meer informatie? Kom dan langs in één van onze Welbi-punten.