Wekelijkse markt vanaf 10 augustus aan achterkant Ter Deeve

Gepubliceerd opdinsdag 2 aug 2022 om 05:00
De marktkramers zetten tijdelijk hun kraampjes op in de Karel van Manderstraat 68, vanaf de achterkant van de zorgsite Ter Deeve. Na afloop van de werken op en rond het marktplein keren ze terug naar hun vertrouwde stek.

De wekelijkse markt blijft vlot bereikbaar te voet, met de fiets en zelfs met de auto, want er zijn diverse parkeermogelijkheden in de buurt. Denk maar aan de parkings aan de zijkant van Ter Deeve, de Warme Tuinen en bij WZC De Zonnewende. Je kan de nieuwe markt ook makkelijk bezoeken met de wagen vanop parking Vondel op amper 500 meter afstand (6 minuten) wandelen.

Belangrijk: de parking aan de zijkant van De Zonnewende blijft altijd privaat en voorbehouden voor personeel. Je kan je wagen daar dus niet parkeren.

Op woensdagvoormiddag zijn de cafetaria's van zowel Ter Deeve als van De Zonnewende open voor een drankje en een hapje voor, tijdens of na het marktbezoek. Na alle werken verhuizen de marktkramers opnieuw naar het marktplein om daar zoals vanouds hun kraam op te stellen.