Wekelijkse markt vanaf 15 november terug op de Markt

Gepubliceerd opdinsdag 14 nov 2023 om 09:00
De marktkramers zetten vanaf 15 november hun kramen terug op de oorspronkelijke locatie op de Markt. Kom naar de wekelijkse markt en win een verrassingspakket!

Na maanden van een tijdelijke plek in de Karel van Manderstraat, zijn de marktkramers verheugd om hun kramen weer op de vertrouwde plek te mogen opzetten. De kramen zullen worden opgesteld op het gedeelte van de heraangelegde Markt tussen de kerk en het gemeentehuis.

De wekelijkse markt is bereikbaar via de Karel van Manderstraat, de Oostrozebekestraat en de Kapellestraat. De Goethalsplaats en de Kerkstraat zijn afgesloten omdat de werken daar nog volop bezig zijn.

Parkeren kan op de reguliere parkings in de Holdestraat, gedeelte Marktplein en de Kapellestraat (tot voor de toegangsweg gemeentehuis). Parkeren kan ook op de parking van het OC Vondel, op loopafstand van de Markt.

Spaaractie - doe mee en win

Gedurende 4 weken (15, 22, 29 november en 6 december) kan de bezoeker deelnemen aan een spaaractie waarbij er 25 verrassingspakketten worden weggegeven. Verzamel 10 verschillende stempels bij 10 verschillende kramen en maak kans op een pakket met lokale producten geschonken door al onze marktkramers en een waardebon van de gemeente. Volle spaarkaarten kan je deponeren in de verzamelbox op de markt. Op 6 december, na de wekelijkse markt, worden de 25 winnaars getrokken.