Wegenwerken vanaf 6 september

Gepubliceerd opvrijdag 3 sep 2021 om 12:00
Komende maandag gaan er op twee locaties in onze gemeente nieuwe wegenwerken van start. Een overzicht van alle details!

Werken Veldstraat

Op 6 september starten de nutswerken langs de Veldstraat in opdracht van Fluvius. Deze starten net voorbij de rotonde van de Randweg en lopen tot en met Veldstraat 124. Voor de aansluiting van een bedrijf op het hoogspanningsnet moet er een nieuwe kabel worden aangelegd.

Doorgaand verkeer blijft mogelijk, want er wordt gewerkt met versmalde rijstroken. Deze werken zullen drie weken duren. Voor de fietsers die zich richting Grote Roeselarestraat verplaatsen is er een omleiding voorzien via de Brouckenstraat en de Kleine Roeselarestraat.

Alle verdere details kan je bekijken in het document in de bijlage. Voor vragen i.v.m. deze werken kan u steeds contact opnemen met de technische dienst via 051/48 80 80 of mail naar technische.dienst@meulebeke.be.

Werken Achtste Linielaan

Aannemer Vuylsteke start komende maandag met de rioleringswerken in de Achtste Linielaan. Vanaf dan is het kruispunt Pittemstraat - Achtste Linielaan afgesloten. Tijdens deze werken is er steeds plaatselijk verkeer mogelijk, maar ter hoogte van de werfzone is er geen doorgang mogelijk.

Er is een omleiding voorzien naar het centrum via Pittemstraat – Randweg – Baronielaan – Kasteelstraat of uit het centrum via Tieltstraat – Nijverheidsstraat - Randweg.

Voor vragen i.v.m. deze werken kan u steeds contact opnemen met de technische dienst via 051/48 80 80 of mail naar technische.dienst@meulebeke.be