Vakantiewerking kan van start gaan

Gepubliceerd opdinsdag 9 jun 2020 om 11:16
De vakantiewerking op Ter Borcht kan deze zomer veilig van start gaan. Wij kijken er alvast naar uit om iedereen een fijne tijd te bezorgen!

Tijdens de vakantiewerking staan sport, spel en plezier centraal. Er is telkens een weekthema waar diverse activiteiten aan gekoppeld worden. Bosspelen, waterspelen, knutselen, dans, sport, zoektochten ... staan elke week op het programma. We gebruiken het volledige domein van Ter Borcht als locatie voor de activiteiten zodat de kinderen op voldoende afstand kunnen spelen.

Activiteiten

De activiteiten gaan door tussen 09:00 en 12:00 en van 13:00 tot 16:00. Inschrijven kan per dag of per namiddag. De kinderen brengen zelf hun pet, zonnecrème, picknick, hapje(s) en drankje(s) mee. Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagvoormiddag trekken we naar het zwembad (onder voorbehoud van de coronaversoepelingen). Voorzie het nodige zwemgerief.

Prijs

Een volledige dag kost € 12, een halve dag (namiddag) kost € 4,50.

Opvang

Er is opvang in het gebouw voorzien van 07:00 tot 09:00 en van 16:00 tot 18:00. Er zal dit jaar geen rang zijn van en naar IBO 't Berenhuisje.

Info

Je vindt alle info, data, prijzen, maatregelen en thema's in onze gloednieuwe folder.

Inschrijven

Ik wil inschrijven

Hou je account op Ticketgang up-to-date (waaronder medische aandachtspunten ...).