Vakantiewerking

SWAP-activiteiten

Tijdens de vakanties worden er activiteiten georganiseerd voor jongeren van het 6de leerjaar tot en met het 4de middelbaar.

Ik wil inschrijven

Vakantiewerking

Algemene Info

Tijdens de vakantiewerking staan sport, spel en plezier centraal. Er is telkens een weekthema waar diverse activiteiten aan gekoppeld worden. Bosspelen, waterspelen, knutselen, dans, sport, zoektochten ... staan elke week op het programma. We gebruiken het volledige domein van Ter Borcht als locatie voor de activiteiten zodat de kinderen op voldoende afstand kunnen spelen.

Activiteiten

De activiteiten gaan door tussen 09:00 en 12:00 en van 13:00 tot 16:00. Inschrijven kan per dag of per namiddag. De kinderen brengen zelf hun pet, zonnecrème, picknick, hapje(s) en drankje(s) mee. Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagvoormiddag trekken we naar het zwembad (onder voorbehoud van de coronaversoepelingen). Voorzie een zwemzak met het nodige zwemgerief.

Prijs

Een volledige dag kost € 12, een halve dag (namiddag) kost € 4,50.

Opvang

Er is opvang in het gebouw voorzien van 07:00 tot 09:00 en van 16:00 tot 18:00. Er zal dit jaar geen rang zijn van en naar IBO 't Berenhuisje.

Hou je account op Ticketgang up-to-date (waaronder medische aandachtspunten ...).

Ik wil inschrijven

Lees de veiligheidsmaatregelen naar aanleiding van het coronavirus en alle info na in de folder.