Vakantiewerking

Tijdens de zomer- en kerstvakanties wordt er vakantiewerking georganiseerd. Alle schoolgaande kinderen van 2,5 jaar tot 14 jaar zijn welkom voor een dag vol plezier op sport- en recreatiedomein Ter Borcht. We streven ernaar om de kinderen een creatief en boeiend programma aan te bieden. Spelletjes, zoektochten, kooksessies, knutselactiviteiten, sport, uitstappen, workshops ... vormen daar een onderdeel van.

Inschrijven kan voor een volledige dag (van 09:00 tot 16:00) of voor een namiddag (van 13:00 tot 16:00). Er is opvang voorzien in de sporthal van 08:00 tot 09:00 en van 16:00 tot 17:00. Elke ochtend en avond wordt er een rang voorzien van en naar IBO ’t Berenhuisje.

Inschrijven voor de vakantiewerking kan via https://meulebeke.ticketgang.eu. Meer info en data worden tijdig bekend gemaakt via website, sociale media en folder.

Tsjakakampen

Tijdens de krokusvakantie (24 tot 28 februari 2020) worden er vakantiekampen georganiseerd in samenwerking met Tsjaka. Deze activiteiten vinden plaats in het sport- en recreatiecentrum Ter Borcht. Elke ochtend en avond wordt er een rang voorzien van en naar IBO ’t Berenhuisje.

Thema 'Monstertjes' (kinderen van 3 tot 6 jaar)

Borre kijkt ‘s avonds onder zijn bed en wat vindt hij daar? Een monstertje! We verkennen de wereld van de monsters en leren dat er niets is om bang voor te zijn.

Ik wil inschrijven

Thema 'Sportrodeo' (kinderen van 7 tot 13 jaar)

Er wordt een brede waaier aan sporten aangeboden! Slagsporten, ploegsporten, individuele sporten ... voor elk wat wils! Durf jij deze rodeo aan?

Ik wil inschrijven

Je vindt alle informatie over deze kampen in de brochure onderaan bij 'Downloads'.