Vacature stafmedewerker exploitatie - IVIO

Gepubliceerd opwoensdag 18 mei 2022 om 15:52
IVIO is een toekomstgerichte organisatie met een 40-tal enthousiaste medewerkers. Elke dag opnieuw steken zij de handen uit de mouwen om succesvol te werken rond afvalpreventie, -inzameling en -verwerking. Wil jij mee richting geven aan onze intercommunale?

Je staat in voor de dagelijkse werking van de 11 recyclageparken en de afvalinzameling. Als een goede people manager stuur je je team aan en neem je de uitwerking en opvolging van technische dossiers voor je rekening. Tevens ga je actief op zoek naar optimalisaties op korte en lange termijn en je houdt bij elk initiatief rekening met duurzaamheid en return on investment. Je voert een beleid in overeenstemming met de geldende afvalregelgeving. 


WIE ZOEKEN WE?

Je beschikt over

  • een masterdiploma in een technische richting (*)
    of
  •  een bachelordiploma in een technische richting (*) met min. 5 jaar aantoonbare ervaring in een technische en leidinggevende functie én je slaagt in een capaciteitstest op A-niveau

Naast de diplomavoorwaarden staan je leergierigheid en communicatieve skills op scherp. Je krijgt de kans om je in te werken en te groeien in je rol.

WAT BIEDEN WE?

  • Je komt terecht in een stabiel bedrijf in een maatschappelijk relevante sector waar je het verschil kunt maken op de operationele bedrijfsvoering.
  • Een functie met veel autonomie en verantwoordelijkheid.
  • Een verloningspakket volgens de barema’s op A-niveau (inclusief groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en fietsvergoeding).
  • Mogelijkheid tot 4/5de tewerkstelling, werkuren binnen de glijtijden.
  • Anciënniteit binnen een overheidsinstantie wordt integraal overgenomen, relevante ervaring uit de privésector kan gedeeltelijk worden overgenomen.

SOLLICITEREN?

Stuur je cv, kopie van je diploma en motivatiebrief vóór 8 juni 2022 naar ivio@ascento.be. Word je na de eerste selectie op basis van je cv en diploma weerhouden, dan ontvang je een uitnodiging voor een schriftelijke proef op 16 juni 2022 om 17:00. Geslaagde kandidaten worden uitgenodigd voor het mondelinge examen op 28 juni 2022.

(*) Check de volledige functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden op IVIO.