Vacature diensthoofd ruimtelijke ontwikkeling (A)

Ben jij de persoon die we zoeken?

Hecht je net zoals wij belang aan onze waarden klantgerichtheid, engagement, respect, loyauteit en integriteit. Wil je ook investeren in het belang van mensen in de brede zin? Lokaal bestuur Meulebeke zoekt een nieuw diensthoofd ruimtelijke ontwikkeling. Kom jij ons dynamisch team van 100 medewerkers en bruisende organisatie in beweging versterken?

Herken je in jezelf een diensthoofd ruimtelijke ontwikkeling?

Je bent onder leiding van het afdelingshoofd ruimte verantwoordelijk voor de operationele organisatie van de dienst ruimtelijke ontwikkeling. Je vervult daarbij ook de taak van omgevingsambtenaar en voorziet het bestuur in deze expertenrol van gemotiveerd adviezen in omgevingsdossiers. Je maakt mee het omgevings- en vergunningsbeleid van het bestuur.

Wat zoeken wij in jou?

Voor deze job zoeken we een talent met een kritisch en analytisch oog en affiniteit met ruimtelijke ordening. Als expert lever je gespecialiseerde advisering omtrent de correcte toepassing van wetgeving aangaande stedenbouw en ruimtelijke planning. Omdat bijleren jouw tweede natuur is, kijk je uit naar het aanleren van specifieke functiegerichte programma’s en de opvolging van specifieke wetgeving.

Deze functie situeert zich op A-niveau, maar het bezit van een masterdiploma is niet vereist. Wie niet in het bezit is van een diploma dat toegang geeft tot niveau A, moet ofwel:

  • voldoen aan een vereiste inzake relevante beroepservaring en slagen voor een niveau- of capaciteitstest;
  • beschikken over een op de functie afgestemd ervaringsbewijs, uitgereikt overeenkomstig de Vlaamse regelgeving over de titels van beroepsbekwaamheid
  • beschikken over een op de functie afgestemd attest van een beroepsopleiding die hij gevolgd heeft bij een door de Vlaamse Regering erkende instelling voor beroepsopleiding.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Je geniet van verschillende voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering fietsvergoeding, ecocheques, tweede pensioenpijler en diverse premies en kortingen van GSD-V.
  • Je kan genieten van loopbaangerichte opleidingen en een aangename vakantieregeling.
  • Je komt terecht in een team met een hart voor de lokale samenleving, waar iedereen zich volop kan en mag ontwikkelen om samen met onze gemeente te kunnen bloeien. 
  • We organiseren regelmatig bereleuke groepsactiviteiten en we betrekken iedereen bij wat er in ons bestuur leeft.
  • We voorzien een wervingsreserve van 2 jaar (verlengbaar tot maximum 5 jaar) zodat je ook op langere termijn kans maakt op een job.

Interesse?

Solliciteren kan via dit formulier. Check voor extra info ook eens de infobundel en functiebeschrijving bij de downloads.

Nog vragen? Geen probleem: contacteer gerust onze personeelsdienst.

Inschrijven kan tot en met 9 april 2023.

Veel succes!