Vacature diensthoofd openbaar domein en mobiliteit (niveau A)

Ben jij de persoon die we zoeken?

Hecht je net zoals wij belang aan onze waarden klantgerichtheid, engagement, respect, loyauteit en integriteit? Wil je ook investeren in het belang van mensen in de brede zin?

Lokaal bestuur Meulebeke zoekt een nieuwe collega voor een boeiende en uitdagende functie als diensthoofd openbaar domein en mobiliteit. Kom jij ons dynamisch team van 120 medewerkers en onze bruisende organisatie in beweging versterken? 

Herken je jezelf in de functie?

Je bent onder leiding van het afdelingshoofd ruimte verantwoordelijk voor het opvolgen van alle werkzaamheden m.b.t. openbaar domein en mobiliteit. Je werkt vaak samen met externe partners en stakeholders, maar voorziet ook in uitvoering in eigen beheer.

Je wordt hierin bijgestaan door twee bekwame ploegverantwoordelijken en twee sterke uitvoerende ploegen: team openbare werken en team groen en begraafplaatsen. Bij afwezigheid van het afdelingshoofd ruimte neem je de dagelijkse leiding over.  

Wat zoeken wij in jou?

We zoeken een gedreven teamspeler en problem solver die beschikt over een gezonde dosis organisatietalent en ruime interesse in het hele veld dat het openbaar domein en mobiliteit omvat.  

Prioriteiten leggen is voor jou geen probleem want je onderscheidt moeiteloos hoofdzaak van bijzaak. Je kan tegen een stootje en laat je niet uit het lood slaan van vele zaken die soms op je af kunnen komen en je krijgt energie van het co√∂rdineren en opvolgen van projecten.  

Deze functie vereist het bezit van een masterdiploma of gelijkwaardig (tenzij je als interne medewerker via bevordering deelneemt). Ook laatstejaarsstudenten die op punt staan hun diploma te behalen, zijn welkom zich in te schrijven.  

Wat hebben wij je te bieden?

Je geniet van verschillende voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, ecocheques, tweede pensioenpijler en diverse premies en kortingen va GSD-V.

Je kan genieten van loopbaangerichte opleidingen en een gunstige vakantieregeling. Regelmatig organiseren we bereleuke groepsactiviteiten en we betrekken je bij wat er in ons bestuur leeft. Je komt terecht in een organisatie waar je je volop kan en mag ontwikkelen, zodat je samen met onze gemeente kan bloeien.

Er wordt voor alle functies ook een wervingsreserve van 3 jaar aangelegd zodat je ook op langere termijn kans maakt op een job.  

Kom jij ons team versterken?

Vul gewoon het sollicitatieformulier in, je vindt hetzelfde formulier ook gekoppeld aan deze pagina. Inschrijven kan tot uiterlijk 25 september 2022. Je kan ook persoonlijk langskomen om het sollicitatieformulier in te vullen: Markt 1, 8760 Meulebeke

Nog vragen?

Zit je nog met vragen over de selectieprocedure of de inhoud van de functie? Onderstaande documenten kunnen je zeker al verder helpen.

Alvast veel succes!