Vacature deskundige personeel en IDPBW (B)

Gemeentebestuur Meulebeke is op zoek naar een strategische organisator met een hart voor onze mensen.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Hecht je net zoals wij belang aan onze waarden klantgerichtheid, engagement, respect, loyauteit en integriteit. Wil je ook investeren in het belang van mensen in de brede zin? Lokaal bestuur Meulebeke zoekt een nieuwe collega deskundige personeel en IDPBW. Kom jij ons dynamisch team van 100 medewerkers en bruisende organisatie in beweging versterken?

Herken je in jezelf een deskundige personeel en IDPBW?

Op de dienst personeel sta je in voor de voorbereiding en opvolging van een strategisch en integraal modern personeelsbeleid en -beheer. Het personeelsbeleid is gericht op het zorgen voor voldoende, gemotiveerde, bekwame en tevreden personeelsleden die allen hun steentje bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelen. Personeelsbeheer is gericht op het verzorgen van een correcte personeelsadministratie. Daarnaast is de dienst verantwoordelijk voor het bewaken van een correcte verloning. 

Op de interne dienst preventie en bescherming op het werk sta je de intergemeentelijk preventieadviseur en het bestuur bij in de toepassing van de wettelijke en reglementaire bepalingen betreffende het welzijn van de werknemers.

Wat zoeken wij in jou?

Je werkt onder leiding van de projectcoördinator personeel- en organisatieontwikkeling en werkt nauw samen met de andere collega’s van de dienst nl. de administratief medewerker personeel en de intergemeentelijk preventieadviseur.

Voor deze functie heb je een bachelordiploma of gelijkwaardig nodig (tenzij je als interne medewerker via bevordering deelneemt). De basisopleiding preventieadviseur niveau 3 is ook een pluspunt.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Je geniet van verschillende voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering fietsvergoeding, ecocheques, tweede pensioenpijler en diverse premies en kortingen van GSD-V.
  • Je kan genieten van loopbaangerichte opleidingen en een aangename vakantieregeling.
  • Je komt terecht in een team met een hart voor de lokale samenleving, waar iedereen zich volop kan en mag ontwikkelen om samen met onze gemeente te kunnen bloeien. 
  • We organiseren regelmatig bereleuke groepsactiviteiten en we betrekken iedereen bij wat er in ons bestuur leeft.
  • We voorzien een wervingsreserve van 2 jaar (verlengbaar tot maximum 5 jaar) zodat je ook op langere termijn kans maakt op een job.

Interesse?

Solliciteren kan via dit formulier. Check voor extra info ook eens de infobundel en functiebeschrijving bij de downloads.

Nog vragen? Geen probleem: contacteer gerust onze personeelsdienst.

Inschrijven kan tot en met 4 juni 2023.

Veel succes!