Vacature deskundige financiën (B)

Ben jij de persoon die we zoeken?

Hecht je net zoals wij belang aan onze waarden klantgerichtheid, engagement, respect, loyauteit en integriteit. Wil je ook investeren in het belang van mensen in de brede zin? Lokaal bestuur Meulebeke zoekt een nieuwe collega deskundige financiën. Kom jij ons dynamisch team van 100 medewerkers en bruisende organisatie in beweging versterken?

Herken je in jezelf een deskundige financiën?

Je maakt deel uit van de dienst financiën en staat onder leiding van de financieel  directeur in voor de correcte verwerking van de financiële stromen, het accuraat voeren van de boekhouding, het tijdig uitvoeren van de betalingen, het tijdig en correct innen van de fiscale en niet-fiscale ontvangsten en het verstrekken van informatie aan collega’s, burgers, bedrijven en mandatarissen betreffende specifieke financiële items zoals subsidies, belastingen, retributies, toelagen,… Je ondersteunt de financieel directeur bij het opzetten van financiële rapportering(tools) en de voorbereiding en opmaak van beleidsdocumenten allerhande.

Wat zoeken wij in jou?

Adem je budget en eet je cijfers als ontbijt? Dan is deze job iets voor jou. Het bestuur zoekt een boekhoudkundig talent met interesse in beleidsvoorbereidend en -ondersteund werk. Je werkt graag  nauwkeurig en aquaraat en kan taken zelfstandig nauwgezet opvolgen. Deze functie vereist het bezit van een bachelordiploma of gelijkwaardig (tenzij je als interne medewerker via bevordering deelneemt).

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Je geniet van verschillende voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering fietsvergoeding, ecocheques, tweede pensioenpijler en diverse premies en kortingen van GSD-V.
  • Je kan genieten van loopbaangerichte opleidingen en een aangename vakantieregeling.
  • Je komt terecht in een team met een hart voor de lokale samenleving, waar iedereen zich volop kan en mag ontwikkelen om samen met onze gemeente te kunnen bloeien. 
  • We organiseren regelmatig bereleuke groepsactiviteiten en we betrekken iedereen bij wat er in ons bestuur leeft.
  • We voorzien een wervingsreserve van 2 jaar (verlengbaar tot maximum 5 jaar) zodat je ook op langere termijn kans maakt op een job.

Interesse?

Solliciteren kan via dit formulier. Check voor extra info ook eens de infobundel en functiebeschrijving bij de downloads.

Nog vragen? Geen probleem: contacteer gerust onze personeelsdienst.

Inschrijven kan tot en met 9 april 2023.

Veel succes!