Vacature coördinator openbaar domein en werken/aankoopdienst

Gepubliceerd opdonderdag 14 mei 2020 om 08:00
Lokaal bestuur Meulebeke zoekt een coördinator openbaar domein en werken/aankoopdienst – voltijdse, contractuele functie van onbepaalde duur – graad A1a-A3a.

Je geeft leiding aan alle medewerkers van de dienst, je rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur en je bent nauw betrokken met het beheersteam. Enerzijds sta je in voor het organiseren en coördineren van de centrale aankoop van alle (gegroepeerde) bestellingen en contracten. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, opvolging en controle van zowel de uitbestede werken, als van de werken in eigen beheer aan het openbaar domein en patrimonium. Je bent een teamspeler, met een sterke vakkennis en uitstekende leidinggevende en coördinerende vaardigheden.

Voorwaarden

Je beschikt over een masterdiploma en hebt 1 jaar ervaring of je beschikt over een bachelordiploma, met minimum 4 jaar ervaring en je slaagt voor een niveau- of capaciteitstest. Voor alle andere gevallen beschik je over minimum 10 jaar ervaring en slaag je voor een niveau- of capaciteitstest.

Aanbod

Werken dichtbij huis, in een stabiele en moderne werkomgeving met mooie werkuren en fijne collega’s en met doorgroeimogelijkheden richting het managementteam. Je krijgt een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk loon en bijkomende extralegale voordelen, zoals vakantiegeld, eindejaarstoelage, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering. Anciënniteit is bespreekbaar.

Interesse?

Tot en met 8 juni 2020 kan je online solliciteren via www.ccselect.probisgroup.be/vacatures door jouw motivatiebrief en cv, een kopie van het gevraagde diploma, en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 6 maanden) te bezorgen.

Bijkomende informatie kan je terugvinden op www.ccselect.probisgroup.be. Voor vragen kan je terecht bij jobs@ccselect.be of 02 467 35 40.