Vacature algemeen directeur (decretale graad)

Gemeentebestuur Meulebeke is op zoek naar een verbindende managementstrateeg die onze berengemeente en ons team samen mee de toekomst instuurt.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Hecht je net zoals wij belang aan de waarden klantgerichtheid, engagement, respect, loyauteit en integriteit? Wil je investeren in het belang van onze mensen in de brede zin? Lokaal bestuur Meulebeke is een bruisende organisatie in beweging, op zoek naar een algemeen directeur die ons dynamisch team van 100 medewerkers wil leiden.

Herken je in jezelf een algemeen directeur?

Als algemeen directeur zorg je ervoor dat de gemeente haar ambities waarmaakt. Je staat aan het hoofd van een organisatie met heel diverse, enthousiaste en getalenteerde mensen die samen met jou het beleid realiseren. Je focust je hierbij op wat mensen, teams en doelstellingen verbindt. Samen met ons managementteam vorm je de brug tussen het politieke en ambtelijke niveau.

Wat zoeken wij in jou?

De algemeen directeur is de drijvende kracht binnen de organisatie en bouwt Meulebeke mee uit tot een toekomstgerichte, krachtdadige organisatie. Hierbij houdt je een open blik op het bestuurlijk landschap en de maatschappelijke trends en evoluties.

De algemeen directeur waakt over de uitgezette lijn van organisatietransformatie met aandacht voor een gezond evenwicht tussen innovatie en stabiliteit. Met warm, inspirerend en emancipatorisch leiderschap draag je bij tot de werkomgeving waarin onze medewerkers zich volop kunnen ontplooien in dienst van iedere Meulebekenaar

Wat hebben wij je te bieden?

  • Je geniet van verschillende voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering fietsvergoeding, ecocheques, tweede pensioenpijler en diverse premies en kortingen van GSD-V.
  • Je kan genieten van loopbaangerichte opleidingen en een aangename vakantieregeling.
  • Je komt terecht in een team met een hart voor de lokale samenleving, waar iedereen zich volop kan en mag ontwikkelen om samen met onze gemeente te kunnen bloeien. 
  • We organiseren regelmatig bereleuke groepsactiviteiten en we betrekken iedereen bij wat er in ons bestuur leeft.
  • We voorzien een wervingsreserve van 2 jaar (verlengbaar tot maximum 5 jaar) zodat je ook op langere termijn kans maakt op een job.

Interesse om je in te schrijven?

Check onze vacaturepagina voor alle info of contacteer onze personeelsdienst:

Inschrijven kan tot en met 23 april 2023 bij Search & Selection.

Veel succes!