Vacature diensthoofd ruimtelijke ontwikkeling - omgevingsambtenaar (niveau A)

Ben jij de persoon die we zoeken?

Hecht je net zoals wij belang aan onze waarden klantgerichtheid, engagement, respect, loyauteit en integriteit? Wil je ook investeren in het belang van mensen in de brede zin?

Lokaal bestuur Meulebeke zoekt een nieuwe collega voor een boeiende en uitdagende functie als diensthoofd ruimtelijke ontwikkeling - omgevingsambtenaar. Kom jij ons dynamisch team van 120 medewerkers en onze bruisende organisatie in beweging versterken? 

Herken je jezelf in de functie diensthoofd ruimtelijke ontwikkeling?

Je bent onder leiding van het afdelingshoofd ruimte verantwoordelijk voor de operationele organisatie van de dienst ruimtelijke ontwikkeling. Je vervult daarbij ook de taak van omgevingsambtenaar en voorziet het bestuur in deze expertenrol van gemotiveerd adviezen in omgevingsdossiers. Je maakt mee het omgevings- en vergunningsbeleid van het bestuur.  

Wat zoeken wij in jou?

Voor deze job zoeken we een talent met een kritisch en analytisch oog en affiniteit met ruimtelijke ordening. Als expert lever je gespecialiseerde advisering omtrent de correcte toepassing van wetgeving aangaande stedenbouw en ruimtelijke planning. Omdat bijleren jouw tweede natuur is, kijk je uit naar het aanleren van specifieke functiegerichte programma‚Äôs en de opvolging van specifieke wetgeving.  

Deze functie vereist het bezit van een masterdiploma of gelijkwaardig (tenzij je als interne medewerker via bevordering deelneemt). Ook laatstejaarsstudenten die op punt staan hun diploma te behalen, zijn welkom zich in te schrijven. Zie alle details hierover op onze website.  

Wat hebben wij je te bieden?

Je geniet van verschillende voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, ecocheques, tweede pensioenpijler en diverse premies en kortingen va GSD-V.

Je kan genieten van loopbaangerichte opleidingen en een gunstige vakantieregeling. Regelmatig organiseren we bereleuke groepsactiviteiten en we betrekken je bij wat er in ons bestuur leeft. Je komt terecht in een organisatie waar je je volop kan en mag ontwikkelen, zodat je samen met onze gemeente kan bloeien.

Er wordt voor alle functies ook een wervingsreserve van 3 jaar aangelegd zodat je ook op langere termijn kans maakt op een job.  

Kom jij ons team versterken?

Vul gewoon het sollicitatieformulier in, je vindt hetzelfde formulier ook gekoppeld aan deze pagina. Inschrijven kan tot uiterlijk 25 september 2022. Je kan ook persoonlijk langskomen om het sollicitatieformulier in te vullen: Markt 1, 8760 Meulebeke

Nog vragen?

Zit je nog met vragen over de selectieprocedure of de inhoud van de functie? Onderstaande documenten kunnen je zeker al verder helpen.

Alvast veel succes!