Schrijf je tieners in voor de zomerse activiteiten van SWAP

Gepubliceerd opdonderdag 30 mei 2024 om 09:00
Ook in de zomervakantie trekken we er weer op uit, met avontuurlijke activiteiten voor tieners van het zesde leerjaar tot het vierde middelbaar uit de gemeenten Meulebeke, Tielt, Oostrozebeke, Ruiselede en Wingene.

Vervoer wordt voorzien voor alle activiteiten. Deelnemers worden verwacht aan de brug in de Ter Borchtlaan, uiterlijk op het afgesproken tijdstip (wordt bevestigd na inschrijving). Inschrijven kan vanaf nu via TicketGang.

Woensdag 3 juli: Quad en paintball in Ieper

08:30 – 17:00, €38

Bereid je voor op een avontuurlijke vakantiedag in Heuvelland! Na een veiligheidsbriefing geven we het startschot en kun je racen met quads en je uitleven op het paintballterrein.

Meenemen: lunchpakket, tussendoortje, drankje. Outfit: kleren die vuil mogen worden, broek met zakken.

Maandag 8 juli: Indoor karting in Kortrijk

14:15 – 17:45, € 30

Ben je op zoek naar een activiteit vol spanning en snelheid? Dan is indoor karten precies wat je zoekt! Schrijf je in samen met een paar vriendjes en ontdek wie het snelst over de kartbaan racet.

Meenemen: lidkaart Worldkarts & racehandschoenen (indien je dit hebt). Outfit: gemakkelijke kledij en schoenen.

Woensdag 10 juli: Adventure Day in Oenanthe

08:15 - 17:15, € 30

Ben je niet bang voor hoogtes, geniet je van wateractiviteiten en krijg je een kick van avontuur? Check, check, dubbelcheck! Onze ‘Adventure Day’ biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Op het programma staan een aquaparcours, een touwenparcours op hoogte en kajakken.

Meenemen: zwemkledij, handdoek, extra schoenen, tussendoortjes, lunchpakket met drankjes.

Dinsdag 20 augustus: Tsjaka in Ronse

08:00 – 17:45, € 35

Een avontuurlijke dag waarin ‘klimmen’ en ‘schieten’ centraal staan. Schiet met pijl en boog, elimineer je tegenstanders tijdens shotgun-paintball en geniet van karabijnschieten. En dat is nog niet alles: bereid je voor op uitdagingen zoals Expeditie Robinson en Mangrove.

Meenemen: handdoek, reserve kousen en schoenen, tussendoortje, lunchpakket met drankjes.

Donderdag 22 augustus: Lasershooting in Gent

12:30 – 18:30, € 32

Klaar om het andere team het vuur aan de schenen te leggen? Trek je uitrusting aan, grijp je laserpistool en blijf alert, want in elke hoek van de arena schuilt gevaar. Even op adem komen kan tijdens de speelpauze aan de pooltafels.

Meenemen: zakgeld en gemakkelijke kledij.

Woensdag 28 augustus: Moerasparcours en waterski

08:15 – 17:15, € 35

Test je evenwicht op de uitdagende hindernissen in het moeras. Kun je de obstakels overwinnen en de overkant bereiken zonder nat te worden? In de namiddag trekken we onze zwemkleding aan voor een spetterende introductie in waterskiën.

Meenemen: stevige schoenen, reserve kledij, zwemkledij, handdoek, lunchpakket en drankjes.