SWAP tienerwerking

SWAP tienerwerking

SWAP is een vakantieaanbod voor tieners van het 6de leerjaar t.e.m. 4de middelbaar. De jeugd- en sportdiensten van Meulebeke, Tielt, Dentergem, Oostrozebeke, Ruiselede en Wingene slaan de handen in elkaar en organiseren elke schoolvakantie coole activiteiten en avontuurlijke daguitstappen.

Inschrijven voor de SWAP-activiteiten kan via Ticketgang. Deelnemers worden steeds verwacht aan de brug van de Ter Borchtlaan ten laatste op het afgesproken uur. Wees tijdig aanwezig!

Zomervakantie

Inschrijven kan vanaf maandag 25 maart 2024 via Ticketgang

Quadrijden & paintball

Maak je op voor een avontuurlijke vakantiedag in Heuvelland. Na een veiligheidsbriefing geven we het startschot en kan je crossen met quads en je uitleven op het paintballterrein.

Datum: woensdag 3 juli 2024

Timing: van 8:30 tot +- 17:00

Prijs: € 38

Indoor karting

Ben je op zoek naar een activiteit vol spanning en snelheid? Dan is indoor karten zeker iets voor jou! Schrijf je in samen met enkele vriendjes en ontdek wie het snelste over de kartbaan rijdt.

Datum: maandag 8 juli 2024

Timing: van 14:15 tot 17:45

Prijs: € 30

Adventure day

Schrikken hoogtes je niet af, vertoef je graag op het water en krijg je een kick van avontuurlijke activiteiten? Check, check, dubbelcheck! Deze ‘Adventure Day’ bevat alle elementen om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Op de planning staat een aquaparcours, touwenparcours op een hoogte, kajak, …  

Datum: woensdag 10 juli 2024

Timing: van 8:15 tot +-17:15

Prijs: € 35

Meenemen: zwemkledij, handdoek, extra schoenen, lunchpakket met drankjes

Tsjaka

Een avontuurlijke dag waarbij ‘klimmen’ en ‘schieten’ centraal staat. Los je schot met pijl & boog, elimineer de tegenstander tijdens shotgum-paintball en leef je uit tijdens het karabijnschieten. En er is meer: Expeditie Robinson eiland, Mangrove, …

Datum: dinsdag 20 augustus 2024

Timing: 08:00 tot 17:45

Prijs: € 35

Meenemen: handdoek, extra schoenen, lunchpakket met drankjes

Lasershooting

Ben je klaar om het andere team het vuur aan de schenen te leggen? Trek je uitrusting aan, houd je laserpistool in de hand en kijk goed rond, want in elke hoek van de arena loert gevaar. Uitblazen doe je tijdens de speelpauze aan de pooltafels.  

Datum: donderdag 22 augustus 2024

Timing: 12:30 tot 18:30

Prijs: € 32

Moerasparcours & waterski

Test je evenwicht op de uitdagende hindernissen in het moeras. Slaag jij erin om de obstakels te overwinnen en de overkant te halen zonder nat te worden? In de namiddag trekken we ons zwemkledij aan voor een spetterende initiatie waterski.

Datum: woensdag 28 augustus 2024

Timing: 08:15 tot 17:15

Prijs: € 35

Meenemen: stevige schoenen, reserve kledij, zwemkledij, handdoek, lunchpakket en drankjes