Actie Proper en Net Meulebeke: schrijf je in!

Gepubliceerd opdinsdag 14 sep 2021 om 11:00
In oktober zal onze gemeente nog meer schitteren dan anders, dankzij jullie. Schrijf je in met vrienden of familie, kies je traject, leef je uit en maak Meulebeke mee mooi!

Een grootscheepse, gezins- en coronavriendelijke opruimactie over de gehele gemeente. Met de steun van Mooimakers en OVAM wil het lokaal bestuur Meulebeke in oktober naar buiten komen voor een grote schoonmaak.

Waarom maak ik mee mooi?

Een leuke, verbindende groepsactiviteit die je op je eigen tempo kan plannen. Gezellig alleen, met vrienden of familie: dat kies je helemaal zelf. Je draagt niet alleen je steentje bij aan een groen, leefbaar en aangenaam straatbeeld, maar toont ook je hart voor ons lokaal milieu. Het probleem van zwerfvuil komt bovendien opnieuw in de picture: samen werken we aan een oplossing!

Hoe maak je mee mooi?

Dat kan snel en eenvoudig door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen. Je zal een keuze kunnen maken uit een dertigtal trajecten in de gemeente, die je kan volgen om op te ruimen. Het nodige opruimmateriaal (zoals zakken, prikkers en knijpers, hesjes) wordt alvast door ons voorzien! Je kiest een datum die jij en jouw groep het beste past, en dan ligt het opruimpakket je op te wachten aan het onthaal van het gemeentehuis.