Plant je idee voor De Warme Tuinen

Gepubliceerd opdonderdag 1 apr 2021 om 10:00
Heb jij een idee voor de warme tuinen in WZC De Zonnewende? Plant je ideetje op Preus op Meulebeke en wie weet groeit het uit tot werkelijkheid!

In deze tuin zal iedereen die zich aangesproken voelt -jong of oud, groene of niet-groene vingers- kunnen deelnemen. Er zullen onder andere groentjes, planten, bloemen en struiken worden verbouwd. Belangrijker dan de uiteindelijke oogst die de tuin zal opleveren, is natuurlijk het samenwerken en samenzijn.

Heb je ideeën over de opstart, het terrein, de veiligheid en toegankelijkheid, de inrichting...? Zijn er aandachtspunten die je zeker wil meegeven? Of verwijs je liever naar een praktijkvoorbeeld? Aarzel niet en lanceer je idee op Preus op Meulebeke!

Online participatiemoment op 22 april 2021

Op 22 april 2021 om 19:30 is er een online participatiemoment onder begeleiding van vzw VELT, waar de deelnemers kunnen helpen bepalen hoe deze Warme Tuinen er zullen uitzien. Inschrijven voor dit participatiemoment kan snel en eenvoudig: telefonisch op 051 48 80 80 of met een mailtje naar lynn.busschaert@meulebeke.be.

Dit project kwam tot stand onder de vleugels van onder andere WZC De Zonnewende, VELT en de gemeente met ondersteuning van de milieu -en groendienst.