Ontdek kasteel Ter Borcht tijdens een begeleid groepsbezoek

Gepubliceerd opwoensdag 20 sep 2023 om 09:07
Kasteel Ter Borcht, een symbool van rijke cultuur, toerisme en erfgoed in onze gemeente, staat vanaf nu wagenwijd open voor nieuwsgierige zielen! Wil je samen met je vereniging, vrienden, bedrijf of familie de geheimen van dit historische juweel ontrafelen? Boek dan een groepsbezoek met gids.

Het kasteel is meer dan alleen een fraai plaatje. Het straalt veelzijdigheid uit en biedt de perfecte setting voor bruiloften, jubilea, recepties en meer. Maar dat is nog niet alles. Kasteel Ter Borcht herbergt verschillende zalen die voor socio-culturele doeleinden kunnen worden gebruikt en polyvalente ruimtes die wachten om ontdekt te worden.

Om het kasteel toegankelijker te maken voor geïnteresseerden, worden boeiende groepsbezoeken georganiseerd waarbij een gids je op sleeptouw neemt. Hier zijn de details:

  • Elke gidsbeurt duurt ongeveer anderhalf uur, waarbij je de kans krijgt om de geschiedenis en de pracht van het kasteel te verkennen.
  • Gidsbeurten kunnen worden gepland op elke dag van de week.
  • We verwelkomen minimaal 10 en maximaal 20 personen per gidsbeurt.
  • Je kan gidsbeurten tot 3 maanden van tevoren plannen, maar zorg ervoor dat je de aanvraag minimaal 4 weken vooraf indient.
  •  Het is eenvoudig om je gidsbeurt te regelen. Vul onderstaand digitaal formulier in en je ontvangt alle benodigde informatie. Voor algemene vragen kan je altijd contact opnemen via vrijetijd@meulebeke.be.

Wacht niet langer en plan je bezoek vandaag nog!