Nieuwsbrief dienstencentrum Ter Deeve in een nieuw jasje

Gepubliceerd opdonderdag 28 apr 2022 om 08:36
In het kader van de nieuwe huisstijl steekt ook de digitale nieuwsbrief van het dienstencentrum Ter Deeve in een nieuw jasje. Het resultaat is een overzichtelijke nieuwsbrief die je sneller brengt bij de informatie of activiteit die je zoekt.
Tweemaandelijkse nieuwsbrief

In de tweemaandelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van het dienstencentrum Ter Deeve. Je vindt er een mooi overzicht van alle activiteiten in en rond het dienstencentrum.

Wil je deze vernieuwde nieuwsbrief per mail ontvangen, dan kan dit op de volgende twee manieren:

  • Breng eens een bezoekje aan het lokaal dienstencentrum. Ze helpen je met plezier verder om je in te schrijven op hun nieuwsbrief. Je hoeft enkel je e-mailadres op te geven en zij doen de rest.
  • Je kan je ook zelf inschrijven via deze inschrijvingspagina.  

Van zodra je geregistreerd bent, ontvang je vanaf de eerstvolgende maand automatisch de nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kun je dit aangeven door onderaan de ontvangen mail op de uitschrijflink te klikken. 

Heb je liever de papieren versie van de nieuwsbrief, geen probleem. De tweemaandelijkse activiteitenkrantjes liggen steeds ter beschikking in het dienstencentrum en in de leeshoek in de cafetaria.

Heb je nog vragen over de nieuwsbrief, aarzel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van het dienstencentrum.

Waarom herbevestigen?

We moeten je ongetwijfeld niets meer vertellen over GDPR (een geheel aan regels om de gegevens van Europese burgers beter te beschermen). Om de nieuwsbrief te blijven ontvangen, moet je opnieuw inschrijven. Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. De privacyverklaring lees je hier.

Wat als je niet bevestigt?

Als je voor 1 juni 2022 niet herbevestigt, dan wordt je mailadres verwijderd en zal je de nieuwsbrief niet meer ontvangen.
Je kan je later ook nog altijd opnieuw inschrijven via onze website.