Zomer in de bib

Gepubliceerd opwoensdag 12 jun 2024 om 13:00
Stel een verlanglijstje samen, ontleen een e-reader of snuister in de selectie zomerboeken voor kinderen, tieners en jongeren.

Zomerse verlanglijstjes

Welke boeken heb je de vorige maanden aangestipt om deze zomer te lezen? Bereid je leeszomer voor en bezorg ons je verlanglijstje van tien boeken, strips of andere voorkeurmaterialen. Een misdaadverhaal, een reisgids, de betere strip... alles kan, alles mag. Na reservatie kom je het pakket afhalen. We zorgen dat er zeker vijf van je keuzematerialen beschikbaar zijn.

Of nog beter: laat je verrassen! Geef ons het genre of onderwerp door waarin je graag wegduikt en wij zorgen voor een pakket van vijf titels.

Je kunt het lijstje mailen naar bibliotheek@meulebeke.be of afgeven aan een bibliotheekmedewerker minstens drie weken voor de gewenste ophaaldatum.

Op vakantie? Reis licht en ontleen een e-reader in de bib!

Grasduin eens door onze grote collectie e-books. Wil je een e-reader ontlenen, reserveer die dan vooraf via onze website of stuur een mailtje. Kies vijf boeken en wij zetten die voor jou op de e-reader.

Deze vakantiedienst loopt van 1 juli tot 31 augustus.

Bestemming Bib: leesvoer voor kinderen, tieners en jongeren!

Ook deze zomer is er opnieuw een mooie stand in de inkom met toffe boeken voor kinderen, tieners en jongeren. Speciaal voor hen halen we onze mooiste en spannendste boeken uit de rekken. Lezen is ‘de’ verslaving die helemaal OK is!