Terug eindejaarsactie: doe mee en win!

Gepubliceerd opwoensdag 24 nov 2021 om 15:23
Wie lokaal shopt tijdens de eindejaarsperiode wint twee keer! Niet enkel ben je zeker van de leukste, lokale producten en een uitstekende kwaliteit, daarnaast maak je ook kans om prachtige prijzen te winnen.

De Meulebeekse middenstand (Unizo, Markant, Op Stap) en de gemeente slaan dit jaar opnieuw de handen in elkaar voor een leuke eindejaarsactie. Niet enkel Meulebeekse winkels maar ook marktkramers en horecazaken doen mee.

De eindejaarsactie loopt van 1 december 2021 tot 3 januari 2022.

Doe je eindejaarsinkopen bij de Meulebeekse handelaars of bij de marktkramers op de wekelijkse markt of ga iets eten of drinken bij onze plaatselijke horeca en maak kans op een mooie prijs uit een totale prijzenpot van maar liefst 12.500 euro. Je kan terecht bij meer dan 100 deelnemers.

Prijzenpot

De gemeente schenkt een prijzenpot van 10.000 euro. Er zijn drie hoofdprijzen.

  • 1ste prijs: 2.000 euro aan waardebonnen
  • 2de prijs: 1.000 euro aan waardebonnen
  • 3de prijs: 500 euro aan waardebonnen

Het resterend bedrag van de prijzenpot wordt bedeeld in waardebonnen van 50 euro.

Alle deelnemende zaken schenken bijkomend één of meerdere waardebonnen van 25 euro van hun eigen zaak.

Hoe deelnemen aan de actie

Bij aankoop bij één van de deelnemende zaken ontvang je een lot (aankoopbedrag is vrij te bepalen door de handelszaak). Om mee te dingen naar een prijs, moet je de ontvangen loten correct en volledig invullen en deponeren tot en met woensdag 5 januari 2022 in de voorziene box bij één van de deelnemende handelszaken of in het gemeentehuis, bibliotheek, sportcentrum Ter Borcht of dienstencentrum Ter Deeve.

De deelnemende zaken kan je herkennen door de raamsticker met het eindejaarslogo in de zaak.

Trekkingen

Er zijn twee trekkingen voorzien:

1ste trekking: zaterdag 18 december 2021

Hier houden we de trekking van alle 25 euro-waardebonnen, geschonken door de deelnemende handelszaken (18/12 was de datum van de geplande kerstmarkt die evenwel niet doorgaat). De gewonnen waardebonnen kunnen enkel ingeruild worden bij de deelnemende handelszaak van de eindejaarsactie die de waardebon heeft uitgereikt. De winnaars worden via verschillende kanalen bekendgemaakt en kunnen hun prijs afhalen aan het onthaal in het gemeentehuis. Alle loten van de 1ste trekking gaan mee in de pot voor de 2de trekking van de hoofdprijzen.

2de trekking: maandag 10 januari 2022

Trekking van de hoofdprijzen en waardebonnen van 50 euro, vrij te besteden bij de deelnemende handelszaken.

De winnaars van de drie hoofdprijzen worden persoonlijk uitgenodigd om de prijs in ontvangst te nemen. De overige winnaars worden via verschillende kanalen bekend gemaakt. De prijzen, met uitzondering van de hoofdprijzen, worden afgehaald aan het onthaal in het gemeentehuis. De drie hoofdprijzen kunnen enkel door een Meulebekenaar gewonnen worden.

De gewonnen waardebonnen zijn geldig tot 31 maart 2022 en zijn niet in te ruilen tegen geld.

Lijst deelnemers: wordt nog aangevuld.

Thema's