Nieuwe schooltoeslaglijn FONS

Gepubliceerd opwoensdag 17 aug 2022 om 14:00
Ken je de nieuwe schooltoeslaglijn van FONS al? Bel naar ons algemeen nummer 078 79 00 07 en druk 80. Je komt dan rechtstreeks op deze aparte lijn waar je vragen over de schooltoeslag kan stellen.

Een FONS - gezin kan zelf de voortgang van het onderzoek volgen op ons portaal MijnFONS en ziet daar ook de uitbetaalde bedragen en een overzicht van de brieven. Het gezin meldt aan met itsme, eID, een beveiligingscode of een federaal token.

Bij de rubriek schooltoeslag van het kind zijn er 6 selectievakjes die de voorwaarden voor het recht op schooltoeslag voorstellen. Wanneer deze alle 6 groen gekleurd zijn, zal een schooltoeslag toegekend worden. Een betaling volgt dan snel.

Heb je zelf nog vragen over de schooltoeslag of krijg je vragen van gezinnen? Contacteer FONS op 02 897 11 40 of regiowerking@fons.be. Ze helpen je graag verder.

Is er een zitdag bij jou in de buurt? Kom dan gerust langs met je vragen of wijs de gezinnen de weg naar een van onze medewerkers ter plaatse. Tijdens de zitdag kijkt een medewerker het Groeipakketdossier in. Alle locaties vind je terug op FONS in je buurt.

Ook bij ons Sociaal Huis kan je terecht met al je vragen.