Neem deel aan de groepsaankoop zonnepanelen

Gepubliceerd opmaandag 15 jun 2020 om 09:38
Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan het klimaat? Zonnepanelen zijn dan een slimme investering.

Met de zesde editie van de groepsaankoop zonnepanelen helpen we inwoners en bedrijven opnieuw om op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie.

Schrijf je vrijblijvend in!

Op 25 mei startte de zesde editie van de groepsaankoop zonnepanelen. Registreer je vrijblijvend en ontvang als eerste jouw persoonlijk voorstel. Op 6 mei werd een veiling onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers georganiseerd. Bij voorgaande veilingen voor de groepsaankopen konden we telkens een mooie korting van meer dan 30% realiseren. Inschrijven kan nog tot 28 augustus via www.wijkiezen.be.

Online webinar

Gelet op de maatregelen die gelden rond COVID-19 konden we geen informatieavond organiseren. Daarom organiseerden we een online informatiemoment via een webinar op 22 juni. Tijdens deze webinar-sessie kon je kennis maken met de organisatoren en de leverancier die de installatie zal verzorgen vanuit jouw living.

De groepsaankoop in 4 stappen

1. Inschrijven: schrijf je in via www.wijkiezen.be.
2. Persoonlijk voorstel: ontvang je persoonlijk voorstel per e-mail en bekijk je kosten, besparing en terugverdientijd.
3. Jij beslist: vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 28 augustus de tijd om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht bij de helpdesk of op één van de webinars.
4. Plaatsing: als je beslist om in te gaan op het voorstel, dan neemt de winnende leverancier contact op voor een inspectie van je dak, en wordt daarna de plaatsing van jouw zonnepanelen ingepland.

Meer info: contacteer zonneenergie@wijkiezen.be of bel het gratis nummer 0800 26 829 (elke werkdag van 09:00 tot 17:00).