Mooie start na 10 dagen Preus op Meulebeke: bedankt!

Gepubliceerd opdonderdag 25 feb 2021 om 09:00
Vorige week maandag lanceerden we trots ons participatieplatform Preus op Meulebeke, en daar deden jullie enthousiast aan mee!


Na tien dagen Preus op Meulebeke mogen we alvast preus zijn op de cijfers. Met 425 geregistreerde gebruikers en 327 ingevulde enquêtes over de heraanleg van De Markt mogen we spreken van een knalstart. Dit kon natuurlijk enkel dankzij jullie inbreng en inzet, vandaar ook vanuit het gemeentebestuur een welgemeende dankjewel.

Maar hier stopt het niet. In de toekomst komen nog heel wat andere projecten, kleiner of groter dan de heraanleg van De Markt, aan de beurt. Kom dus af en toe eens piepen wat er leeft op ons platform. De vragenlijst nog niet ingevuld of gewoon nieuwsgierig naar ons gloednieuwe inspraakplatform? Neem dan zeker ook een kijkje op https://preus.meulebeke.be en registreer.

De eerste fase (vragenlijst) van het project rond de heraanleg van De Markt loopt nog twee weken, dus het is nog zeker niet te laat om jouw mening hierover te geven. Laat je horen!