Ontdek de magie van de minibibliotheek en plantenruilkast!

Gepubliceerd opdinsdag 18 jun 2024 om 13:00

Bij de hoofdingang van Residentie Deeveland vind je een charmante minibibliotheek. Deze gratis en toegankelijke plek is een paradijs voor boekenliefhebbers. Of je nu een fervent lezer bent of een boek hebt dat een nieuwe thuis verdient, onze minibib is dé plek om je literaire hart op te halen. Kom langs, leen een boek of ruil jouw gelezen exemplaar in voor een nieuw avontuur!

Maar dat is nog niet alles! In het lokaal dienstencentrum Ter Deeve herleeft de plantenbib in volle glorie. Onze open kast, ‘t Deevestekske, biedt de mogelijkheid om planten, stekjes en zaden te ruilen, doneren of adopteren. Neem een plantje mee naar huis of breng er eentje langs om een ander blij te maken. Bij mooi weer staat de plantenruilkast bij de hoofdinkom of op het terras. Het succes van planten- en stekjeskasten verspreidt zich als een groen virus door heel Vlaanderen, en wij zijn trots om hier deel van uit te maken.

Daarnaast blijft ook de weggeefkast een groot succes. Deze vind je recht tegenover het onthaal in het dienstencentrum en wordt gewaardeerd door veel bezoekers.

Kom langs en ervaar het zelf!