Lenteschoonmaak

Zwerfvuil op zich vormt niet per definitie het grootste probleem qua milieuverontreiniging, maar het is des te meer een terechte bron van ergernis. Jaarlijks organiseren het gemeentebestuur en de milieuraad in het voorjaar een zwerfvuilactie, waarbij één van de Meulebeekse parochies een grote schoonmaakbeurt krijgt.

Op zaterdag 7 maart 2020 van 9:00 tot 12:00 vindt de actie plaats op de Paanders en wordt dit gedeelte van de gemeente zoveel mogelijk ontdaan van zwerfvuil. We starten op de speelplaats van de Paandersschool en komen daar na de actie ook terug samen (Paanderstraat 49).

De opruimactie kan echter alleen slagen indien voldoende vrijwilligers meewerken. Als deelnemer ben je verzekerd (min. 10 jaar), krijg je gratis werkhandschoenen, een versnapering voor onderweg en soep en broodjes achteraf. Je zorgt zelf best voor voldoende warme (regen)kledij, stevig schoeisel (eventueel laarzen) en een reflecterende vest.

Wil je graag je steentje bijdragen aan deze grote opruimactie, schrijf je dan vóór zondag 23 februari 2020 in via het inschrijvingsformulier bij 'Digitaal loket'.