Kom op tegen kanker 2020

Gepubliceerd opdonderdag 27 aug 2020 om 15:03
De coronacrisis laat ons voelen hoe kwetsbaar we zijn en hoe hard we elkaar nodig hebben. Dat geldt zeker voor kankerpatiënten en hun families. Je kan nog tot 20 september jouw plantje bestellen!

Koop een azalea en steun kankerpatiënten en hun naasten

Kom op tegen Kanker organiseert ook dit jaar het bekende Plantjesweekend ten voordele van kankerpatiënten en hun naasten. Al is een traditionele verkoop door de vele vrijwilligers vanwege corona deze keer jammer genoeg onmogelijk.

Hoe microscopisch klein het coronavirus ook is, het heeft dus grote gevolgen. Ook de plantjes van het Plantjesweekend dit jaar aan een nieuwe eigenaar helpen, wordt een fikse uitdaging. Die gaat Kom op tegen Kanker aan door zijn vermaarde azalea’s voor het eerst enkel online te verkopen. Dit maakt het bestellen en betalen van de plantjes makkelijk en veilig.

Wil jij er daarom samen met Kom op tegen Kanker voor zorgen dat de strijd tegen kanker kan blijven doorgaan?

Surf dan tussen 1 en 20 september naar plantjesweekend.be en bestel een azalea (€ 7).
Of vraag ineens bij vrienden en familie wie een plantje wil kopen en plaats een gezamenlijke bestelling. Zo beperk je de leveringskost en je ecologische voetafdruk.
Je vrienden en familie pikken het plantje daarna bij jou op of jij bezorgt het hen. Zelf kun je de azalea’s gratis afhalen bij een afhaalpunt van vrijwilligers (21-30 september), bij een Aveve (26-30 september) of tegen een kleine meerkost thuis laten leveren.

Vind je dat onze zorgverleners naast applaus ook een bloemetje verdienen?
Schenk dan via plantjesweekend een plantje weg aan een van onze zorghelden.

Met de opbrengst van het Plantjesweekend realiseert Kom op tegen Kanker broodnodige steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten en hun naasten.