Kleuterzwemmen - vanaf 3,5 jaar

Gezien de huidige Covid-19 maatregelen is het tijdelijk niet mogelijk om in te schrijven voor de reeksen peutergewenning, kleuterzwemmen en vervolmaking.

Kleuterzwemmen is bestemd voor kleuters vanaf 3,5 jaar. De lessen zijn een ideale voorbereiding op leren zwemmen. Er worden 10 lessen gegeven in groepjes van maximum 6 kinderen per lesgever.

Kostprijs: € 50

2020 

Momenteel is alles volzet.

2021

Momenteel gaat deze lessenreeks niet door omwille van de coronacrisis. Van zodra wij zicht hebben op wanneer deze opnieuw opstarten, wordt daarover gecommuniceerd.

Lessen, die omwille van ziekte niet werden bijgewoond, worden terugbetaald, mits het voorleggen van een doktersbewijs. Bij annulering na definitieve inschrijving wordt er 20% van het lesgeld als administratiekost aangerekend, tenzij er een doktersbriefje kan voorgelegd worden.

Ouders kunnen hun kind helpen bij het aan/uitkleden maar moeten dan het zwembad verlaten. Je kan toekijken vanuit de cafetaria.

Na het invullen van het aanvraagformulier ontvang je een e-mail en een factuur ter bevestiging. De betaling moet gebeuren via de factuur met de correcte mededeling zoals vermeld op de factuur.