Inspraakplatform - Preus op Meulebeke

Daarom is er vanaf vandaag een nieuw inspraakplatform voor alle Meulebekenaren: “Preus op Meulebeke”.

Wij geloven in de kracht van burgerparticipatie om mensen samen te brengen en positieve veranderingen mogelijk te maken. 

Preus op Meulebeke

Ons platform kan worden ingezet voor allerlei projecten: groot, klein, ruim of begrensd.
Met “Preus op Meulebeke” willen we jou op zoveel mogelijk manieren betrekken bij het beleid en bij onze projecten. De gemeente staat voor stevige uitdagingen. Wij hebben ideeën maar jij weet als geen ander wat goed is voor jou. 

Dit platform helpt ons om jou te horen: in een latere fase zal je als burger jouw idee kunnen achterlaten of een vraag stellen om een proces op te starten. Afhankelijk van de actualiteit zetten we dit platform dus in om ideeën mee te geven, stemmen te verzamelen, mee te discussiëren, enquêtes te lanceren, te polsen naar jouw mening...

Regelmatig zullen we inspraakacties aanbieden maar ook jij zal zelf jouw ideeën kunnen formuleren. 

Hoe doe ik mee op het platform? 

Via deze link kom je terecht op het platform. 

Je kan alles bekijken en lezen zonder dat je je moet registreren. Van zodra je zelf wil reageren, een enquête wil invullen, deelnemen aan een poll of wil stemmen, moet je je eerst registreren. Registreren kan eenvoudig met je e-mailadres of via je Google- of Facebook-account. Eénmaal geregistreerd, kan je de projecten bekijken die jou interesseren. 

Meer informatie? 

Voor vragen of onduidelijkheden kan je altijd terecht bij de medewerkers van de dienst dienstverlening en communicatie (communicatie@meulebeke.be of 051 48 80 80).