Ik zomer West-Vlaams in Meulebeke

Gepubliceerd opdonderdag 9 jul 2020 om 08:13
De zomer van 2020 zou herinnerd kunnen worden als “die zomer waar we bijna niets konden of mochten”. Die doemgedachte wil gemeente Meulebeke tegengaan en wel met een alternatieve activiteitenkalender voor alle inwoners!
Een aanbod van activiteiten dat onder de huidige omstandigheden zowel uitdagend als gebalanceerd is. Uitdagend als in: hoe maken we met respect voor alle maatregelen er een leuke zomer van vol variatie? Gebalanceerd als in: hoe zorgen we dat elke inwoner hier voldoening uit haalt, voor elk wat wils?

In september volgt nog de activiteit "Dwars door Meulebeke met Wouter Deboot". Later hierover meer!

Ontdek al onze activiteiten bij Cultuur, sport en vrije tijd!

In thema van het 'west-vlaams zomeren' stellen wij ook de zomer van de korte keten centraal. Met de Korte Keten legt je voeding een zo kort mogelijke weg af van producent tot consument. Er zijn dus geen of heel weinig tussenschakels. En dat heeft zo zijn voordelen: je weet perfect waar je voedsel vandaan komt en de producent verdient een eerlijke prijs voor zijn mooie werk.
Nog leuker is dat je die keten van juni tot en met september kan beleven. Geniet in heel West-Vlaanderen een zomer lang van leuke en vooral lekkere activiteiten. Alle info kan je hier vinden.