Hinder door werken Kasteelstraat - Regentiestraat

Gepubliceerd opzondag 15 mei 2022 om 15:40
Op 16 mei start de 2de fase van de nutswerken voor de heraanleg van de Markt. De werken situeren zich ter hoogte van het kruispunt Goethalsplaats-Kasteelstraat en zullen (onder voorbehoud) één week duren.

Er is geen doorgaand verkeer mogelijk via de Kasteelstraat richting Goethalsplaats vanaf het rondpunt met de Veldstraat, behalve voor plaatselijk verkeer (handelaars bereikbaar).In die week is er ook geen doorgaand verkeer mogelijk richting de Regentiestraat.

In het gedeelte van de Statiestraat aansluitend op de Goethalsplaats is enkel plaatselijk verkeer mogelijk.Volg omleidingsroute A om de Markt te bereiken via de Karel van Manderstraat en de Oostrozebekestraat.Het marktplein zelf is nog altijd vrij en er kan geparkeerd worden zoals voorheen.

De bushaltes werden aangepast: https://www.meulebeke.be/updatedemarkt

Er zijn ook private afbraakwerken gestart in de Regentiestraat die zullen duren tot 30 mei (onder voorbehoud) waardoor geen doorgang mogelijk is voor het verkeer. De omleiding van de lijn met tijdelijke bushaltes blijft behouden tot 30 mei. De doorgang via de Goethalsplaats naar de Markt zou dan terug mogelijk zijn dit tot wanneer de huisaansluitingen in de Kerkstraat uitgevoerd worden.