Het dienstencentrum zoekt een wandelbuddy voor jou

Gepubliceerd opwoensdag 16 dec 2020 om 14:12
Wandel jij ook graag ? Laat je je niet afschrikken door wat minder goed weer ? Heb je, door corona, meer behoefte dan anders aan een wandeling in de open lucht? Wil je graag gezelschap tijdens je wandeling, maar weet je niet direct wie je kan meevragen?

WANDELBUDDY

Wij zorgen voor een wandelbuddy voor jou! Dat wandelen gezond is, daar zijn we met zijn allen van overtuigd. Tijdens het voorjaar hebben dan ook veel mensen hun wandelschoenen aangetrokken om hun eigen buurt te verkennen.

Ook al gaan we nu de winter tegemoet en zijn het donkere maanden, wandelen doet deugd. Je lichaam en geest krijgen er een boost van. Maar hoe begin je eraan. Zo helemaal alleen wandelen…

Neem contact op met het onthaal van het lokaal dienstencentrum. Daar vragen wij jouw naam en adres en tijdstip wanneer je best kan wandelen. Wij proberen je dan te linken met een van onze vrijwilligers uit jouw dichte buurt.  Uit respect voor de vrijwilliger en jezelf vragen wij om aan de voorzorgsmaatregelen te houden en de verkeersregels.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren, want hoe kort ook de wandeling is, het brengt zeker wat psychische warmte.