Herfstvakantie: ga met SWAP naar Prison Island en Kinepolis!

Gepubliceerd opdonderdag 14 okt 2021 om 15:00
Ook in de herfstvakantie is onze jeugddienst er weer voor alle tieners van het zesde leerjaar tot het vierde middelbaar. Met een topactiviteit, want op woensdag 3 november zorgen we voor de ideale combo tussen inspanning en ontspanning. Inschrijven kan hier!

Hoe ziet de dag eruit?

  • 9:15: vertrek met de autobus aan de brug van de Ter Borchtlaan

Een uniek avontuur! In deze gevangenis ga je in teams de uitdaging aan en brengen jullie technische, tactische en fysieke skills samen in een complex van 30 cellen. Vergeet niet dat samenwerking, geduld en inventiviteit nodig zijn om de games op te lossen.

  • Middag: Lunch in McDonalds Kortrijk

Check je film naar keuze en relax na een bewogen voormiddag (en je hamburger).

  • 17:15: aankomst aan de brug van de Ter Borchtlaan.

Wat meenemen?

We raden je aan om sportieve, gemakkelijke kledij en schoenen met platte zool mee te nemen. Daarnaast wat zakgeld voor de lunch in McDonald's en (eventueel) voor een snack tijdens je film.

Inschrijven

Inschrijven voor deze activiteit kan vanaf 15 oktober 2021 via https://meulebeke.ticketgang.eu. Wees er snel bij want er is een maximum van 16 deelnemers.

Bij onverwachte afgelasting door veranderende coronamaatregelen worden de inschrijvingen teruggestort. We hopen vooral dat dit niet gebeurt en dat we er ook in de herfstvakantie weer van profiteren!