(Her)ontdek Meulebeke

Gepubliceerd opdinsdag 23 mei 2023 om 13:30
Vanaf deze week zitten al onze wandel- en fietsroutes in het nieuw. Hét ideale moment om onze gemeente opnieuw te verkennen tijdens een dagje dichtbij!

Deze zomer hoef je voor rust en ontspanning niet ver te reizen. Je kan gewoon de deur uit en een van de drie wandelroutes afstappen die zich door onze landelijke gemeente kronkelen.

Wandelen

Kom tot rust tussen de Meulebeekse velden en geniet van onze lokale troeven op het Marialooppad of het Paandersveldpad, een samensmelting van het Paanderspad en het Hulstveldepad. Of misschien leer je wel iets bij over onze plaatselijke geschiedenis tijdens de Centrumwandeling

Voor de jongere stappers zit op de laatste twee routes een letterzoektocht verscholen. Bezorg de eindoplossing van het raadsel in het gemeentehuis of bij het vrijetijdspunt op Ter Borcht en bemachtig zo telkens een uniek gadget in de wacht.

Fietsen

Toch liever wat meer kilometers op je teller? Geen probleem: dan zijn er nog steeds twee fietsroutes die onze gemeente als start en aankomst nemen. Geniet van het verbazend gevarieerde landschap in onze streek tijdens de Berenroute of Preiroute

Even genoeg van al dat gestap en gepedaleer? Een snelle scan van de QR-codes in de folders toont je meteen waar een verfrissend glas of een verkwikkende snack op je staan te wachten. Alle ingrediënten voor een heerlijke dag.

Alle nieuwe brochures kan je gratis afhalen in het gemeentehuis of bij het vrijetijdspunt op Ter Borcht. Of neem meteen een kijkje hieronder.