Digipunt - Spreek jij al digitaal?

Wat is een digipunt?

In een digipunt bieden we je oplossingen voor verschillende online problemen. Een digipunt is in de eerste plaats een toegankelijke fysieke plaats waar gratis wifi is, waar je gratis gebruik kan maken van een laptop/tablet om bijvoorbeeld officiële documenten te raadplegen, te scannen of te printen. 

Digipunten Meulebeke

Meulebeke heeft 2 digipunten:

  • in de cafetaria van het dienstencentrum Ter Deeve (Bonestraat 24). Je kan er dagelijks tijdens de openingsuren gebruik maken van een laptop, I-pad en printer.
  • in de bibliotheek (Karel van Manderstraat 26). Je kan er tijdens de openingsuren vrij gebruik maken van verschillende computers.

Digihelpers staan je gratis bij

We zorgen ervoor dat je mee bent met de digitale trein en dat je online meer kan doen. Voorbeeld: met de computer je cv maken, een opleiding volgen, tax-on-web invullen, met smartschool werken, videobellen met je smartphone, een premie online aanvragen, met een app een trien -of busticket betalen en nog veel meer.

Je leert het rustig aan, stap voor stap. Kom zeker langs met al je vragen en problemen.

Elke 1ste en 3de maandagnamiddag van de maand van 14:30 tot 17:00 is de digihelper aanwezig in het dienstencentrum. Dit is een gratis service. Je mag je zelf je toestel meebrengen, er is wifi aanwezig.

Iedere laatste donderdag van de maand vind je de digihelper in de bibliotheek van 17:00 tot 18:30.

Let op! Dit zijn geen lessen, enkel hulp bij vragen en/of problemen.