Diensten Lokaal Dienstencentrum Ter Deeve

Gepubliceerd opdinsdag 10 nov 2020 om 10:49
Vanaf 19 oktober werden alle activiteiten in Ter Deeve geschrapt. Maar er zijn nog enkele diensten waar je beroep kan op doen.

Activiteiten geschrapt

Tot en met 13 december zijn alle activiteiten in het dienstencentrum geschrapt. Ook de pedicure, kapsalon, ... en dergelijke blijven geannuleerd.

Aangeboden diensten

Maaltijden

Hoewel het restaurant en het cafetaria gesloten blijven, is het wel mogelijk om afhaalmaaltijden en maaltijden aan huis aan te vragen voor 10u. Ook voor het weekend kan je een maaltijd aan huis of afhaalmaaltijd reserveren en dit op vrijdag voor 10u.

Minder mobiele centrale

Je kan beroep doen op de Minder mobiele centrale. Uit respect voor onze chauffeurs vragen wij om enkel de hoogst noodzakelijke ritten aan te vragen. 
Wie boodschappen wenst te doen kan dit ook aanvragen aan het onthaal van Ter Deeve (dagelijks ma – vrij: permanentie van 8:00-12:00 & 13:00-17:00).
Wekelijks worden de boodschappen gedaan door een personeelslid voor personen ouder dan 75 jaar en kwetsbare personen. 
Bel of mail tijdig de vraag om boodschappen te doen door. Er wordt doorgegeven welke dag en welk uur de boodschappen zullen opgehaald worden. Op dat tijdstip zorg je voor een duidelijk uitgeschreven boodschappenlijstje en voldoende geld.  Ook een stevig zakje of plooibox om jouw boodschappen in te doen is meer dan welkom. 

Deevefoon

Verder is de Deevefoon er ook nog wekelijks op vrijdag van 14 tot 15u voor wie een babbeltje wenst. Uiteraard proberen wij ook al jouw vragen te beantwoorden indien mogelijk.