Etalage actie: de winnaars zijn gekend!

Gepubliceerd opwoensdag 13 jan 2021 om 08:28
Op maandag 11 januari vond de trekking van de etalage-actie plaats.

Etalagewandeling

Unizo, Markant en Op Stap in Meulebeke pakten eind vorig jaar uit met de etalage-actie ! Mede dank zij jouw deelname is deze actie een spectaculair succes geworden. 88 handelszaken namen deel en boden een mooie kerst-etalage aan waarvan de wandelaar kon genieten. En wandelend Meulebeke heeft ervan genoten; maar liefst 2288 deelnameformulieren “ Zoek mijn bubbel, we zijn met vier “ kwamen binnen. Hieruit werden op maandag 11 januari de 88 winnaars getrokken.

Elke winnaar wint een waardebon van € 25. Alle winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De gewonnen waardebon staat op naam van één van de deelnemende handelaars en is enkel bij deze handelaar bruikbaar.

Handelaars

Voor de terugbetaling van de ontvangen (25 euro) waardebon moet je als handelaar de waardebon, samen met het terugbetaalformulier, indienen in het gemeentehuis, uiterlijk tot 7 juli 2021.

Ik wil het terugbetaalformulier downloaden

Etalagewedstrijd

Gekoppeld aan de etalagewandeling was er ook een etalagewedstrijd. De mooiste etalages ontvangen een waardebon voor een restaurantbezoek in Meulebeke.

Een professionele jury ging op stap en selecteerde de 5 winnaars met motivatie voor de keuze.
Hierbij werd rekening gehouden met de gecreëerde sfeer, inzet, creativiteit, betoverende kracht, … .

De winnaars zijn:

Als eerste : De Oude Pekkerij
vervolgens (zonder rangorde): Anna Bella Art, Many More, Rani, Kaashandel Lieven.

Een eervolle vermelding gaat naar: Couture Els en Vishandel Lotte.
Beiden pakten uit met een bijzonder originele en subtiele creatie, maar komen als lid van de werkgroep niet in aanmerking voor de prijzenpot.

Proficiat aan de winnaars!

Dank aan alle deelnemers, de deelnemende handelaars en de werkgroep om van deze etalage-actie een groot succes te maken!