Cultuurseizoen 2020 - 2021

Gepubliceerd opdinsdag 16 jun 2020 om 11:17
Het cultuurseizoen 2020 - 2021 zal er een zijn zonder voorgaande. Het nieuwe seizoen wordt opgesplitst in 2 delen: najaar 2020 en voorjaar 2021. Vanaf 1 juli kan je jouw abonnement online kopen!

In najaar 2020 - september tot en met december - bieden we 4 voorstellingen aan in OC Vondel. Als je er minstens 3 wil bijwonen kan dat aan abonnementsprijs.

We hadden ook Lieven Scheire geboekt voor een try-out van zijn nieuwe voorstelling over Artificiële Intelligentie, maar die zal pas voor het najaar van 2021 zijn. In plaats daarvan ‘Made in Kwakabba’, een kleine en gezellige familievoorstelling op zondagnamiddag. Bestel tijdig je tickets (geen abonnement) als je met je kroost wil komen kijken!

Voor voorjaar 2021 hopen we Willem Vermandere (met zijn tournée naar aanleiding van zijn 80e verjaardag) en Leen Demaré & Filip Osselaer (met Scoubidou! De show van de seventies) te strikken, en opnieuw MoorTdinee aan te bieden! Vanaf 2 voorstellingen heb je een abonnement. Meer informatie over de programmatie voorjaar 2021 volgt eind 2020.

Voorstellingen najaar 2020

Familievoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar (geen abonnementsvoorstelling) zondag 20 december om 15:00 - Zonzo Compagnie Made in Kwakkaba -  ticket: € 7

Let wel: er is een foutje geslopen in de prijsvermelding in het Infoblad en het UiTmagazine. De juiste prijzen vind je hierboven.

Praktische info

Abonnement samenstellen

Bij de 2 delen van cultuurseizoen 2020-2021 kan je indien gewenst telkens een abonnement nemen.

Selecteer minstens 3 van de 4 abonnementsvoorstellingen van najaar 2020 om op te nemen in je abonnement 2020. In het voorjaar 2021 zal je een abonnement kunnen hebben vanaf 2 van de 3 voorstellingen.

Abonnement kopen

Vanaf 1 juli om 9:00 kan je hier jouw abonnement kopen.

Per formulier kan je voor maximum 2 personen de voorstellingen aanduiden die je opneemt in je abonnement, alsook je voorkeursplaats in de zaal. Wil je dat nog andere mensen naast jou/jullie zitten, dan kan je ook hun namen opgeven. Je betaalt je abonnement na ontvangst van de factuur (mail). De tickets van de gekozen voorstellingen ontvang je eveneens per mail, nadat we je betaling ontvangen hebben. Je kan de tickets afdrukken of op de avond zelf op je smartphone aan ons tonen.

Lukt het niet om online te kopen? Of heb je geen computer? Je kan ook nog steeds telefonisch je abonnement bestellen bij het Vrijetijdspunt: 051 54 13 14.

Losse tickets kopen

Losse tickets kan je (eveneens) online kopen. Vanaf 3 augustus om 9:00 zal je op de gemeentelijke website het formulier vinden om tickets te bestellen voor de voorstellingen van het najaar.

Afhankelijk van hoe de versoepelingen van de coronamaatregelen verder evolueren (afstandsregel, maximum grootte publiek …) zullen we de aanvragen verwerken en jullie verder berichten.

Maar laten we ervan uitgaan dat we binnen afzienbare tijd weer samen zullen genieten van cultuur!