Op avontuur met BLOB op domein Ter Borcht

Gepubliceerd opwoensdag 17 aug 2022 om 15:00
Wie gaat er mee op speurtocht met Robin en BLOB? Ze gaan op zoek naar de schuilplaats van de bruine beer in Meulebeke. Kom naar de kick-off op zondagnamiddag 28 augustus om 14:00!

Robin is een slim meisje en een échte avonturier. Ze is helemaal gek van de natuur, en al helemaal van de dieren die er leven. Robin heeft één grote wens: ze wil dolgraag De Grote Vijf van Europa vinden, zodat ze samen met hen op de foto kan.

Robin doorkruiste heel Europa en vond al vier van de vijf dieren. De laatste op haar lijstje is de bruine beer en die hoopt ze in bij ons te vinden, want ze hoorde dat Meulebeke dé berengemeente is.

Kick-off op zondag 28 augustus

Ga je mee op speurtocht? Tijdens de kick-off krijg je de kans om als allereerste de nieuwe BLOB gezinsspeurtocht te wandelen. Op jullie tocht zal je af en toe vreemde snuiters tegen komen die jullie wandeling extra speciaal maken...

Deze gezinsvriendelijke speurtocht kan je zondag doen tussen 14:00 en 17:00. Kick-off om 14:00, ten laatste om 16:00 starten met de wandeling. Inschrijven is niet nodig!

Vertrekpunt: ingang kasteel Ter Borcht, Baronielaan 27 (parkeren kan in de Ter Borchtlaan).

Blob speurtocht blijft toegankelijk

Kan je er op 28 augustus niet bij zijn? Geen nood, domein Ter Borcht is altijd open om de speurtocht op een ander moment te beleven. Enkel tijdens de Berencross in het weekend van 1 oktober 2022 zal dit niet kunnen. Voor de rest kan je eender wanneer speuren. Hiervoor heb je wel de brochure nodig met de verschillende opdrachtjes en de tips.

Interesse? Je kan de brochure voor de zoektocht oppikken bij ons Vrijetijdspunt op domein Ter Borcht zelf.