Cursussen Informatica Meulebeke

CVO Scala - Ter Deeve
  • maandag 6 januari 2020totvrijdag 26 juni 2020
Lessen Informatica zijn er op alle niveaus, van de absolute basis tot professioneel gebruik.

De cursus Starten met ICT begint letterlijk met het opstarten van je pc en in de cursus Vingervlug typen leer je met tien vingers op een professionele manier typen. Hierna ben je klaar voor modules zoals Word en Internet. In Word leer je stap voor stap alle technieken om een tekst professioneel op te maken en verwerf je ook heel wat basiscomputervaardigheden. Eens je dit niveau bereikt hebt, kan je je specialiseren in de Officepakketten Excel, PowerPoint en Access.

Je tablet en smartphone zullen geen geheimen meer voor je hebben na het volgen van de cursussen Werken met tablet en smartphone of Werken met iPad en iPhone. In de cursus Multimedia leer je vlot omgaan met je (compacte) digitale camera in combinatie met je pc: je leert foto’s op je pc zetten en ze op een eenvoudige wijze bewerken. Als je meer wil weten over Facebook, Twitter, Pinterest, WhatsApp …, dan ben je welkom in de cursus Sociale media.

Photoshop Elements leert je de basis van het bewerken van foto’s. Wil je je foto’s uitgebreider bewerken en er collages mee maken? Of wil je graag een brochure in elkaar steken? Met Photoshop bewerk je foto’s, met InDesign creëer je professioneel drukwerk en Illustrator helpt je om allerhande afbeeldingen en tekst te combineren, logo’s te maken en een complete huisstijl te creëren. Je kan zowel afzonderlijke modules volgen als de volledige opleiding DTP-operator die leidt tot het eindcertificaat DTP of desktoppublishing.
Wil je je eigen programma’s schrijven? Wij bieden je de programmeertalen Arduino en C#.NET aan. Je kan bij ons ook websites leren bouwen, het besturingssysteem Windows beter leren kennen en met Mac leren werken. Voor wie een eigen netwerk wil bouwen, zijn er lessen Cisco Certified Networking Associate. In de lessen Hardware leer je waaruit je pc bestaat en wat je zelf kan veranderen aan de configuratie van je pc.

Locatie

CVO Scala - Ter Deeve
Bonestraat 24 , 8760 Meulebeke

Prijs

  • Basistarief 90

Leeftijd

van 18 jaar

Organisatie

CVO Scala
Hugo Verrieststraat 68 , 8800 Roeselare