Start to TuinHier

  • zaterdag 21 maart 2020van12:30tot16:30
De laatste jaren is de belangstelling voor tuinieren sterk toegenomen, ook bij jonge mensen. Van een pot op het terras, vierkante meter tuinieren, tot een kleine tuin met eigen gekweekte groenten, bloemen en/of fruit. Tuinieren geeft ook een ont-stress-moment in het drukke bestaan. Het creëert ook verbondenheid: met het hele gezin bezig zijn in de gezonde natuur, eigen gezond voedsel kweken, …
Misschien voel jij ook die ‘tuinier-microbe’, maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen. Misschien heb je het al geprobeerd, maar was het resultaat niet wat je er van verwachtte.
Met de campagne ‘Start to TuinHier’ willen we beginnende tuiniers gratis en op een goede manier informeren. Met enkele theoretische en praktische lessen kom je te weten hoe je er aan kan beginnen, en bieden we je ook de nodige na-begeleiding met onze Meulebeekse TuinHier-afdeling.
Heb jij ook tuinkriebels? Kom dan zeker langs op zaterdagvoormiddag 22 februari om 9u30 tot 11u30 in Ter Deeve voor de theorielessen en op zaterdagnamiddag 21 maart voor een workshop. Wel graag een seintje voor eind januari !
Meer info? Deelnemen? luc.vullers@skynet.be (0498/ 87 13 70) of
franstack@skynet.be (051/ 48 75 02)

Locatie

TER DEEVE
Bonestraat 24 , 8760 Meulebeke

Prijs

  • gratis