April - Maand van de Markt!

Gepubliceerd opwoensdag 27 mrt 2024 om 08:00
Tijdens de maand april worden de wekelijkse markten in heel Vlaanderen in de kijker gezet. Ook onze Meulebeekse wekelijkse markt staat in de spotlights. Wie zijn inkopen doet op 3, 10, 17 en 24 april op de markt, maakt kans op mooie prijzen!

De markt brengt leven in onze gemeente: je vindt er verschillende marktkramers met een verrassend en lokaal aanbod, je geniet van verse producten, je kan er een babbeltje slaan, jong en oud is welkom...

Breng in april zeker een bezoekje aan onze wekelijkse markt. Bij iedere aankoop in april krijg je van je markkramer een wedstrijdkaartje. Hoe meer aankopen, hoe meer winstkansen!

De marktkramers zorgen samen met het lokaal bestuur Meulebeke voor een mooi prijzenpakket. De hoofdprijs, een vakantiecheque van Vlaanderen Vakantieland ter waarde van 300 euro, wordt geschonken door de gemeente. De marktkramers en het bestuur zorgen nog voor 25 troostprijzen, in de vorm van waardebonnen en naturaprijzen geschonken door de marktkramers.

HOE NEEM JE DEEL AAN DE ACTIE?

Digitaal deelnemen

Iets gekocht? Je krijgt een wedstrijdkaartje van de marktkramer. Ga naar www.maandvandemarkt.be en vul de unieke code in. 

Deelnemen via een invulkaart

Geen computer en iets gekocht? Op de achterkant van het wedstrijdkaartje kan je je gegevens invullen. Deponeer de ingevulde kaart in de wedstrijdurne die op de markt staat. Je kan jouw deelnamekaart(en) ook afgeven aan het onthaal in het gemeentehuis. 

Prijsuitreiking

Op woensdag 8 mei om 11:15 worden de prijswinnaars uitgenodigd naar de wekelijkse markt om hun prijs af te halen geschonken door de gemeente en de marktkramers.

Er zijn ook nog provinciale prijzen (voor zij die de unieke code digitaal hebben ingegeven). Er worden één 'weekendje weg' en vijf cadeaubonnen 'lekker eten' verloot onder alle deelnemers van alle markten in West-Vlaanderen.

We zien jullie graag op de markt. Tot dan!   

De Maand van de Markt is een actie van alle Vlaamse Provincies, OC West en de Vlaamse Federatie voor Ambulante Handel, met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Video