Cultuuraanbod

Met veel blijdschap stellen wij graag ons cultuuraanbod aan je voor. We hebben 4 voorstellingen voor jou samengesteld. We kijken ernaar uit om je opnieuw te mogen ontvangen in onze vertrouwde Mouterij in OC Vondel.

Dit zijn de voorstellingen

  • AFGELAST Zaterdag 8 januari 2022 om 20:00: Theatermakery Het Eenzame Westen - Zwins (theater) AFGELAST
  • Donderdag 24 februari 2022 om 20:00: Dries Heyneman - Uit respect voor de buren (comedy)
  • Vrijdag 4 maart 2022 om 20:00: Willem Vermandere - Op naar de 100, Willem 80! (muziek)
  • Vrijdag 29 april 2022 om 20:00: Jan De Wilde - Hèhè. Wat een Jan! (muziek)

 

TICKETS BESTELLEN

Tickets kan je hier bestellen. 

  1. Heb je reeds een account op het portaal? Dan kan je je gewoon aanmelden met jouw emailadres en wachtwoord. Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vraag gemakkelijk een nieuw aan op het portaal.
  2. Heb je nog geen account? Maak dan gerust een account aan door alle gevraagde gegevens in te vullen of meld je aan met jouw eId.

Na het inloggen kan je je tickets reserveren en betalen. Het reservatiesysteem bezorgt je een overzicht van alle voorstellingen die worden georganiseerd. Je kan filteren op periode of op thema. Meteen na de bestelling volgt de betaling en is je reservatie in orde. De tickets worden verstuurd per mail als PDF-document. Je kan deze afdrukken of opslaan op je smartphone. Als je na je bestelling inlogt op de portal, zal je ook steeds alle bestelde tickets kunnen raadplegen en opnieuw afdrukken.