1 jaar vaccinatiecentrum Tielt: awel merci!

Gepubliceerd opdonderdag 24 feb 2022 om 15:30
Op 19 februari 2021 werden in de Europahal de eerste 110 vaccinatieprikken gezet. Bijna dag op dag 1 jaar later was op 17 februari in de Galgenveldstraat de 50.000ste prik gezet, in Vaccinatiecentrum Tielt Noord. Beide sites samen zijn inmiddels goed voor een kleine 165.000 prikken.
 
Een indrukwekkend aantal, puur te danken aan de inzet van een hecht team van gedreven medewerkers. Een goede gelegenheid om hen allemaal – of ze nu voor of achter de schermen opereren - te bedanken voor hun enthousiasme en positiviteit.
 
Zij mogen terecht trots zijn op hun prestatie. Bedankt om mee te helpen vaccineren!

Tweede dosis Johnson & Johnson

Was je eerste vaccin een J&J, dan krijg je de kans op een bijkomende (tweede) boosterprik. Die wordt ten vroegste gezet 3 maanden na de vorige. Deze extra vaccinatie is vooralsnog vrijwillig; er volgt dus geen officiële uitnodiging.
 
Geïnteresseerd? Meld je dan aan bij Vaccinatiecentrum Tielt Noord. Je vindt er ook een link voor meer achtergrond bij die extra prik.

Nog even meegeven dat ook 12 tot 17-jarigen zich nog altijd vrijwillig kunnen aanmelden voor een booster via https://bit.ly/3sax50l.